3FM nieuws

Borsato-fans 'moeten' nieuwe album 2x kopen

  1. Nieuwschevron right
  2. Borsato-fans 'moeten' nieuwe album 2x kopen
Wit Licht, het nieuwe album van Marco Borsato, zal in twee verschillende versies verschijnen.Elke versie bevat eigen bonustracks. De echte fan lijkt daarmee genoodzaakt twee keer geld uit te geven aan de nieuwe Borsato.

Bonusmateriaal
Free Record Shop krijgt cd's met daarop de bonustracks 'Rood' en de demo van 'Het Is Er Nog'. Wie een cd koopt bij Music Store of een filiaal van V&D, krijgt 'Everytime I Think Of You' en een akoestische versie van de titelsong 'Wit Licht' cadeau.

'Stilte voor de storm'
Borsato onthulde maandag ook de tracklist van de cd Wit Licht. De nieuwe nummers heten achtereenvolgens: 'Was Mij', 'Dochters', 'Stilte voor de Storm', 'Voor eén Lach', 'Doe Wat je Altijd Deed', 'Wit Licht', 'Dans', 'Liefde Wint', 'Nu Of Nooit', 'Stop de Tijd' en 'Ik Hoor Bij Jou'.

Wit licht
De adviesprijs voor beide albums die vanaf vrijdag in de winkels liggen, bedraagt 18 euro. Marco Borsato promoot zijn nieuwe werk volgende maand met acht 'Wit licht'-concerten in het Arnhemse Gelredome. Op 11 december gaat de speelfilm 'Wit licht' in première, waarin Borsato de hoofdrol speelt.

>>Check de clip van 'Wit Licht' van Marco - coltrui - Borsato:


Ster advertentie
Ster advertentie