3FM nieuws

Dit was Koningsdag 2022 bij 3FM

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was Koningsdag 2022 bij 3FM

Vandaag vierden we koningsdag bij 3FM met Koningsdag Karaoke! De hele dag waren er fantastische meezingers te horen. Daarnaast zijn er geweldige prijzen gewonnen, online spelletjes gespeeld en bouwden de dj's een feestje in de studio. We hebben de hoogtepunten voor jou op een rijtje gezet!

Koning Willem-Alexanders Vriendenteam

Sanders Vriendenteam werd vanmorgen omgetoverd tot Koning Willem-Alexanders Vriendenteam. Het team stond om 06:00 uur klaar op de Vrijmarkt in Utrecht. Ze kwamen langs vroege verkopers, straatmuzikante Aurelia speelde een liedje voor ze en twee mensen in de rij voor een tompouce speelde een tompouce quiz om 10 tompoucen te winnen. Hoe dat er aan toe ging check je hier:

Jorien de karaoke queen

De enige echte karaoke queen Jorien trapte de Karaoke sessie af in de studio. Luisteraars stuurden al flink wat karaoke versies. Zo ook Ronald die met de track Little Lion Man van Mumford And Sons meezong. Lekker bezig Ronald!

Partybus

De hele dag door komen er appjes binnen van luisteraars. Hoewel 3FM normaal geen verzoekjes aanneemt, moest er toch iets gebeuren met dit appje. 50 boys uit Bennekom waren onderweg naar Zwolle met een partybus, maar de Bluetooth deed het niet. 3FM schoot natuurlijk te hulp door het verzoekje 'Sweet Caroline' te draaien.

3FM vlooienmarkt

De hele dag kunnen luisteraars ook mooie prijzen van de 3FM vlooienmarkt. In de studio is een echt Koningsdagwaardig plekje ingericht waar alle spulletjes die je kunt winnen zijn uitgestald. Eerder vandaag wonnen verschillende luisteraars met hun zangkunsten al prachtige items zoals Pinkpophoedjes, klompen en 3FM cava. Zo ook Brian, hij viert koningsdag vandaag met 3FM. Met zijn karaoke versie van 'Hey Ya' sleept hij een prachtige prijs binnen!

Welkom bij de club! loket

Rob en Wijnand sloten de dag af door een wel heel bijzondere prijs weg te geven aan een meezingende luisteraar. Rieneke had meegezongen in de app en mocht hierdoor een mooie prijs uitzoeken. Ze besloot direct voor het laatste item te gaan en won hiermee het Welkom Bij de club loket van Frank en Eva! Bij Menig luisteraar viel het item van maar liefst 2 bij 2 meter niet in de smaak, maar Rieneke zag deze prijs wel zitten. Hoe de prijs bij haar thuis terecht gaat komen? Dat wordt nog even puzzelen!

Ster advertentie
Ster advertentie