3FM nieuws

Is het internationale remix-week ofzo?

  1. Nieuwschevron right
  2. Is het internationale remix-week ofzo?

Iedereen doet het met elkaar.

(Foto: Ben Houdijk)

Wat hebben Flume, Miguel, Jack Garratt, Tame Impala, Disclosure, en Anderson .Paak met elkaar gemeen? Ze remixen zich allemaal een slag in de rondte! Afgelopen week kwamen er drie remixes uit die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te luisteren. We zetten ze even voor je op een rijtje.

1. Tame Impala & Miguel

Australische psychrockers en een Californische R&B-zanger. Gaat dat samen? Ja, dat gaat samen. Tame Impala remixte Miguels track 'Waves' en bracht er zelfs een officiële video bij uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. Jack Garratt & Anderson .Paak

De één sleepte de titel BBC's Sound Of 2016 in de wacht, de ander stal de show op Compton van Dr. Dre. We hebben te maken met twee mannekes die aardig wat in hun mars hebben! Jack Garratt scoorde al een aardige hit met 'Worry', maar de extra verse van .Paak tilt de track naar een hoger niveau.

3. Disclosure & Flume

De broertjes Lawrence van Disclosure zijn niet vies van een remix meer of minder. Ze staken al een groot gedeelte van hun laatste album Caracal in een ander jasje, maar nu is een track van Australische producer Flume aan de beurt. Check snel wat ze van 'Never Be Like You' hebben gemaakt!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie