3FM nieuws

Ronnie Flex brengt uit het niets een nieuw album uit

foto: Hans-Peter van Velthoven
  1. Nieuwschevron right
  2. Ronnie Flex brengt uit het niets een nieuw album uit

Zonder enige aankondiging bracht Ronnie Flex vannacht een gloednieuw album uit, getiteld Rémi. De titel verwijst naar Rémi, het jongetje uit de beroemde jeugdroman Alleen Op De Wereld, dat op zoek gaat naar zijn afkomst.

Meteen uitbrengen die hap

Ronnie Flex werkte anderhalf jaar aan de plaat en wilde het meteen uitbrengen zodra het af was. Dat vertelt hij in een interview met de Volkskrant, waarin hij een boekje opendoet over het feit dat hij reteveel blowt, geen vrienden meer heeft en erg uitkijkt naar het moment dat hij verhuist naar zijn nieuwe vrijstaande woning aan de rand van het bos.

"Het eerste wat ik ga doen is een hond nemen. Ik ben vaak alleen. Ik heb geen vrienden meer. En als je een hond hebt, ben je nooit alleen. Ik wil een golden retriever, honderd procent. Ja man, de hond is de beste vriend van de mens. Ik kan niet wachten. Misschien kan dat zelfs helpen om te stoppen met blowen, want dan heb ik eindelijk een verantwoordelijkheid, dan heb ik eindelijk iemand over wie ik me moet ontfermen." (bron: de Volkskrant)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samenwerkingen

Op het nieuwe album, dat hij samen met de Nederlandse producer Boaz van de Beatz maakte, staan samenwerkingen met onder andere Jonna Fraser, Lil' Kleine, Boef, Mr. Polska, Sevn Alias en meer. Check Rémi hieronder via Spotify.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie