3FM nieuws

3voor12: ADE zit erop na dit totaalspektakel van Awakenings

  1. Nieuwschevron right
  2. 3voor12: ADE zit erop na dit totaalspektakel van Awakenings

5 dagen lang was 3voor12 overal op het Amsterdam Dance Event te vinden. Lees/kijk/luister alle hoogtepunten terug, met onder meer veel liefde voor Joris Voorn in de Gashouder.

Vier nachten organiseerde Awakenings op het Amsterdam Dance Event. Zelfs tot 6 uur vanochtend kon je door, maar zaterdag waren er al hoogtepunten met de dromerige techno van Joris Voorn en consorten. Dansend onder de schittering van een enorme discobal omringd door vlammen, een zeer intensieve perfect gecoördineerde lichtshow, compleet met CO2-kanonnen en zelfs vuurpijlen die over het publiek heen zoeven. Lees hier het hele verslag.

RADION

Je kon natuurlijk overal en nergens heen op ADE, maar dé nieuwe club in Amsterdam die eruit sprong was RADION in Nieuw-West. Een meterslange rij stond er zaterdag vanaf de Louwersweg tot de ingang, voor een clubnacht met Rush Hour, L.I.E.S. en Banlieue die ver van tevoren uitverkocht was. En dat allemaal voor een Japanse cultheld.

Jeff Mills tot Martin Garrix

3voor12 Radio zond drie dagen live uit vanaf Amsterdam Dance Event, het epicentrum van de dancewereld. Er was een keur aan gasten en reportages die het gehele spectrum van ADE beslaan: van Jeff Mills tot Martin Garrix, van Seth Troxler via Kölsch naar Larry Gus. Kijk hier alles terug.

Ster advertentie
Ster advertentie