3FM nieuws

Max Meser staat begin 2016 op Noorderslag!

  1. Nieuwschevron right
  2. Max Meser staat begin 2016 op Noorderslag!

3FM Serious Talent Max Meser was dinsdagochtend 17 november te gast op De Speelplaats! De zanger was bijna klaar met zijn Poprondetour en had daarom tijd om langs te komen in de studio. En Giel had goed nieuws voor hem!

(Fotograaf: Tim Knol)

Giel mocht Max Meser verblijden met het nieuws dat hij in januari 2016 mag spelen op Noorderslag. Dat nieuws kreeg de zanger nadat hij zijn nieuwe single én een cover van 'How Deep Is Your Love' live liet horen in de Ochtendshow.

Holland calling

Drie jaar geleden verhuisde Max Meser van Spanje naar Nederland. Hij werd uitgenodigd door de eigenaar van een platenzaak om hier in Nederland te komen spelen. Aangezien de situatie in Spanje zo slecht was in die tijd besloot hij direct te emigreren naar Nederland. Hier ging de Spanjaard hard aan het werk om iets te maken van zijn carrière. Gelukkig liep hij Phil Tilli (oud-gitarist Moke) tegen het lijf en die was toevallig nog op zoek naar een baantje als manager voor een artiest.

Weak For Love

Nu is er de eerste single 'Weak for Love' van Max Meser. Die onlangs werd gepresenteerd in de beruchte seksclub Casa Rosso, waar Max ook een paar jaar heeft gewerkt als koffiejongen. De single heeft veel weg van muziek uit de jaren '60, maar dat is ook niet gek aangezien Max de hele dag luistert naar muziek uit de 60s. Die hit speelde hij natuurlijk even om De Speelplaats.

Max Meser - 'Weak For Love'

'Rainy Land'

Max Meser covert Calvin Harris

Het gastenboek

Max Meser is een nuchtere jongen. Hij kijkt vooral naar zijn leven in het nu. Het beste wat hem dit jaar is overkomen is dan ook:

"The fact that I keep doing what I always do and what I like. To play music."

Nog zo'n bewijs van nuchterheid: de artiest met wie hij wil samenwerken is Isaac Wadsworth. Laat dat nou "gewoon" de andere gitarist zijn uit zijn band.

"We've been playing and writing together for 6 years and that kind of relationship is not so easy to get."

Het mooiste wat hij ooit bij een concert heeft meegemaakt is mensen die echt meezingen met zijn teksten.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie