3FM nieuws

Line-up Noorderslag 2013 compleet

  1. Nieuwschevron right
  2. Line-up Noorderslag 2013 compleet

Nu de namen bekend zijn gemaakt voor het 3voor12-podium op Noorderslag 2013 is de line-up van Eurosonic Noorderslag écht compleet.

De line-up van Eurosonic Noorderslag 2013 was bijna compleet. Bijna, want we moesten nog even wachten op het lijstje met artiesten die zaterdagavond 12 januari 2013 tijdens Noorderslag op het 3voor12-podium staan.

Line-up 3voor12-podium Noorderslag

De avond begint met een optreden van de Amsterdams-Britse zangeres Tessa Rose Jackson. Zij kreeg, net als Adele en Kate Nash, muziekles aan de Londense BRIT School. Dat belooft wat! Daarna zijn Full Crate & Mar (live) aan de beurt. Full Crate is een talentvolle producer in de Amsterdamse beats- en hiphopscene. Hij staat op het podium met mc Mar aan zijn zij. Als derde spelen The Silhouettes. De band maakte veel indruk met hun set op het festival Crossing Border. Daarna betreedt de eigenzinnige zangeres Pien Feith het podium. Om 01.00 uur is het de beurt aan de Rotterdamse rapper Hef en de avond wordt afgesloten door The Don't Touch My Croque-Monsieurs. De naam van de band zegt genoeg...

Meer weten over het 3voor12-podium

Wil je meer weten over deze artiesten en ben je benieuwd naar hun muziek? Klik hier. Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 9 tot en met 12 januari 2013.

Line-up 3voor12-podium Eurosonic

Op Eurosonic staat woensdag 9 januari 2013 ook een 3voor12-podium. In poppodium Vera in Groningen zijn de Ierse band Kodaline, singer-songwriter Mikhael Paskalev, elektropopband Bastille, de Finse band French Films en de Deense producer Rangleklods te horen. Ben je nieuwsgierig naar deze artiesten? Klik hier.

Ster advertentie
Ster advertentie