3FM nieuws

Wil Helmes is de Schaamnaam van 2014

  1. Nieuwschevron right
  2. Wil Helmes is de Schaamnaam van 2014

De opvolger van Till Bal is bekend! Wil Helmes is vandaag (maandag 29 september) bekroond met de titel Schaamnaam van 2014.

Coen en Sander keken al maanden uit naar de zevende editie van de Schaamnaam-zoektocht. Luisteraars konden hun favoriete schaamnaam doorgeven en stemmen. In de uitzending van maandag 29 september was het moment daar om de opvolger van Till Bal bekend te maken. Niemand minder dan Wil Helmes heeft de Schaamnaam van 2014 te pakken!

Coen en Sander feliciteren Wil Helmes

Wil Helmes zingt het Wilhelmus

Ben Bouten en Leen Kleingeld

Wil Helmes werd bij het stemmen op de voet gevolgd door Ben Bouten en Leen Kleingeld. Zij belandden uiteindelijk op de tweede en derde plek.

1. Wil Helmes
2. Ben Bouten
3. Leen Kleingeld
4. Bennie Tiggeloven
5. Kitty Miao
6. Willy van Achteren
7. Fokje Dokter
8. Flinq Grommen
9. Indy Haan
10. Fried Kaanen

Benieuwd naar de hele top 25? Check de site van Coen en Sander voor alle andere namen.

De Schaamnaam op 3FM

De Schaamnaam is inmiddels een terugkerend fenomeen in de Coen en Sander Show. Het begon allemaal bij de DJ's, redacteuren en producers van 3FM. Zij hielden een lijstje bij met alle grappige namen die ze in de media tegenkwamen en uiteindelijk kwam hier het Schaamnaam-item uit naar voren. Till Ball werd in 2013 uitgeroepen tot Schaamnaam en ook Fokje Modder, Stanley Messi en Con Domen staan in de Schaamnaam Hall of Fame.

Ster advertentie
Ster advertentie