3FM nieuws

Lucas Hamming nieuwe huisband van DWDD

  1. Nieuwschevron right
  2. Lucas Hamming nieuwe huisband van DWDD

Het is Lucas Hamming gelukt om een inmiddels toch wel prestigieuze plek op de Nederlandse tv te bemachtigen: hij is dit seizoen de huisband van De Wereld Draait Door.

Het gaat lekker met de 3FM Serious Talents en dan in dit geval vooral met Lucas Hamming. In het tv-seizoen 2015-2016 verzorgt hij maandelijks de muzikale omlijsting van de overzichtsuitzending van De Wereld Draait Door op NPO 3. Kortom: Lucas is de nieuwe DWDD-huisband!

3FM levert huisbands

Hiermee treedt hij in de voetsporen van acts als Roel van Velzen, MOKE, Lucky Fonz III, Rigby, Go Back to the Zoo, Chef’Special, The Kik, Tangarine en Typhoon. Je ziet het al, de 3FM Serious Talents zijn een goede leverancier voor het nog immer populaire praatprogramma voor na het eten.

Auditie

De piepjonge knul uit 't Gooi woont tegenwoordig praktisch om de hoek bij de DWDD-studio en toen zijn naam op het lijstje potentiële kandidaten voorbij kwam, vroegen ze hem om auditie te doen. Kleine moeite, groot plezier, want hij sleepte de plek overtuigend binnen.

>> Meer op de site van DWDD

Lucas Hamming

Lucas werd bekend door het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland en scoorde niet lang daarna de titel Serious Talent. 'Mojo Mischief' werd 3FM Megahit en hij is een graag geziene gast op de 3FM Speelplaats. In oktober moet de eerste langspeler uitkomen onder de titel Ham. De eerste single is 'Never Let You Down' en kun je hieronder beluisteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie