3FM nieuws

De Hemelse Honderd: Roosmarijns keuze

  1. Nieuwschevron right
  2. De Hemelse Honderd: Roosmarijns keuze

Haal je halo maar uit de kast, want het is alweer bijna tijd voor de Hemelse Honderd! Roosmarijn Reijmer deelt vast haar favorieten.

Ieder jaar op Hemelvaartsdag zendt 3FM 'De Hemelse Honderd' uit. En ieder jaar moet jij een lastige keuze maken: hoe ziet mijn top 10 favoriete albums eruit? De stemlijst van dit jaar is open en jij kunt nu dus bepalen welke platen er in de Hemelse Honderd komen.

Wij vroegen aan Roosmarijn Reijmer wat zij gestemd heeft. Hier is haar lijstje!

1. Kendrick Lamar - To Pimp A Butterfly

Roosmarijn: "Over vijf jaar zal blijken dat dit een essentieel album is in de muziekwereld. To Pimp A Butterfly is nu al een classic, waar zoveel jonge muzikanten met rode oortjes van inspiratie naar zitten te luisteren. Het is een maatschappijkritisch album dat geen doekjes windt om de Black Lives Matter-kwestie, en het rijke slavernij verleden meeneemt op een manier die leerzaam en entertainend is tegelijkertijd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. Tame Impala - Currents

3. Moodymann - Moodymann

4. Simon and Garfunkel - Concert In Central Park

5. Blur - Parklife

6. Thomas Azier - Hylas

7. Moderat - II

8. Beastie Boys - III Communication

9. Kate Bush - The Kick Inside

10. Timbaland - Shock Value

Jouw beurt

Slaat Roosmarijn de spijker op de kop met haar Top Tien of vind jij dat er écht nog wel wat fenomenale platen missen? Pak je stempotloodje er maar bij, want de kieslijst staat open! Laat ons weten wat jouw favoriete platen zijn en hoor tracks daarvan terug op 5 en 6 mei!

Ster advertentie
Ster advertentie