3FM nieuws

Izzy Bizu is jouw perfecte lentesoundtrack

  1. Nieuwschevron right
  2. Izzy Bizu is jouw perfecte lentesoundtrack

Jezelf naar een wit zandstrand verplaatsen, wordt met deze track wel érg makkelijk: gewoon je ogen dicht doen en luisteren!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sinds Izzy Bizu met 'White Tiger' op de 3FM playlist staat, zijn de weergoden ons gunstig gezind. Toeval? Don't think so! Deze track is de perfecte soundtrack voor die eerste echte lentedagen.

Wie is Izzy?

Izzy Bizu is de artiestennaam van de 22-jarige Isobel Beardshaw. Izzys muzikale carrière begint met het winnen van een open mic-avond in 2013. Een halfjaartje later brengt ze haar eerste EP Coolbeanz uit, waarvan de track 'White Tiger' al snel wordt getipt door (toenmalig) BBC DJ Zane Lowe. Daarnaast tourt Izzy als voorprogramma mee met Sam Smith en Jamie Cullum. In juli 2015 komt haar debuutalbum A Moment Of Madness uit.

Izzy maakt muziek met een lekkere dosis soul, funk, jazz en pop. Niet zo heel gek, aangezien ze opgroeide met de muziek van artiesten als Ella Fitzgerald, Nina Simone en James Brown. Die invloeden mixt ze nu met een vleugje The Black Keys en Amy Winehouse, naast natuurlijk een flinke dosis eigen input.

Meer van Izzy horen? Check dan even haar nieuwe samenwerking met HONNE of de single 'Mad Behaviour'.

Ster advertentie
Ster advertentie