3FM nieuws

Hailee Steinfeld: "De meeste meisjes zijn f*cking fantastisch!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Hailee Steinfeld: "De meeste meisjes zijn f*cking fantastisch!"

Hailee Steinfeld. Voor veel mensen is dit waarschijnlijk nog een onbekende naam, maar deze chick scoorde gewoon al twee wereldwijde hits met 'Starving' en 'Love Myself'. Haar nieuwste wapenfeit heet 'Most Girls' en is een ode aan de diversiteit van vrouwen. You go, girl!

Net zoals alle anderen

De video voor 'Most Girls' start met een date. Hailee Steinfeld zit tegenover een jongen die haar complimentjes geeft en afsluit met 'You're not like most girls'. En dat is waar Hailee meteen afhaakt: hoe bedoel je, niet zoals de meeste meisjes? De meeste meisjes zijn juist f*cking fantastisch!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het hele nummer is een ode aan verschillende soorten meisjes en vrouwen. De chicks die elke avond feesten, de meisjes die keihard werken, de vrouwen die doorstuderen... Niet één vrouw is hetzelfde en dat maakt ze juist zo tof, vindt Hailee. Laat haar maar lekker 'zoals de andere meisjes' zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, gooit ze er ook nog een bak body positivity tegenaan.

"Some days you feel so good in your own skin, but it's okay if you wanna change the body that you came in. You look greatest when you feel like a damn queen, we're all just playing a game in a way, trying to win that life."

Hailee's switch naar muziek

De 20-jarige zangeres begon als kindactrice met rollen in een aantal korte TV-films en series. Toen ze ouder werd besefte ze dat ze liever creatief wilde zijn met haar eigen woorden, in plaats van die van een screenwriter. Ze begon in 2015 met haar debuutsingle 'Love Myself' en werkte daarna samen met producer Zedd voor 'Starving'. En dat bevalt haar een stuk beter: "With music it's my own words, it's my voice, it's my name. It's my own experiences. I'm a lot more vulnerable, but it's also more authentic and a different way of self-expression."

Ster advertentie
Ster advertentie