3FM nieuws

Nieuwe muziek: Editors gaan voor synths

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe muziek: Editors gaan voor synths

Zie jij jezelf al meedansen op de beat van 'All The Kings'?

(Foto: Rahi Rezvani)

Met festivalanthems als 'Papillon', 'Munich' en 'A Ton Of Love' zijn Editors ook dit jaar weer veelvuldig te vinden op de weides. Onder andere Rock Werchter en Best Kept Secret staan op het programma. Daarnaast hoor je ze nu lekker vaak op 3FM, want Editors staan op de 3FM playlist met de track 'All The Kings'! En die verdient best een momentje in de spotlight, zo vlak voor het festivalseizoen.

All The Kings

De track is afkomstig van het album In Dream, dat in 2015 uitkwam. In vergelijking met de rest van het album is 'All The Kings' een redelijk uitbundige track die de zware lyrics compenseert met een flinke dosis synthesizers. Het resultaat? Een uiterst dansbaar nummertje, dat het ongetwijfeld goed zal doen deze zomer.

Het nummer heeft nog geen officiële video, maar gelukkig is er altijd nog de 3voor12-liveregistratie uit het Paard Van Troje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Klinkt als...

3FM'er Robert stuurde een appje naar de studio, omdat hij de track ergens op vond lijken. Met name het 'tam, tam tam, tam tam'-gedeelte. Juist. Michiel deed een poging om 'm te ontcijferen, maar kreeg de klus ook niet geklaard.

Daarna appten zowel Ted als Martijn dat 'All The Kings' wellicht lijkt op 'Killer' van Adamski en Seal. Is dit 'm echt of heb jij een betere vergelijking? Laat het weten in de comments.

Ster advertentie
Ster advertentie