3FM nieuws

John Mayer koopt gloednieuwe gitaar voor fan

  1. Nieuwschevron right
  2. John Mayer koopt gloednieuwe gitaar voor fan

De 16-jarige Julie Fermin liep niet alleen haar held John Mayer tegen het lijf, maar kreeg ook een nieuwe gitaar van hem!

Julie Fermin stond 5 juli (2013) nietsvermoedend met een aantal van haar vriendinnen in een muziekwinkel, toen John Mayer en zijn vriendin Katy Perry binnenkwamen. Dat was al een shock en haar dag werd alleen nog maar mooier. De meiden mochten met hem en Katy op de foto, maar ook dat was nog lang niet alles.

John Mayer verrast fan Julie met gitaar

John vroeg aan Julie wat haar favoriete gitaar was. Ze antwoordde John dat ze er eentje op het oog had, maar dat ze die niet kon betalen. Nadat John en Katy vertrokken waren, bleek dat hij de gitaar voor haar gekocht had. Julie vertelde aan Us Weekly dat de verkoper naar haar toe was gekomen en zei "You should get more excited, because John Mayer just bought you that guitar!"

'JOHN MAYER BOUGHT ME A GUITAR'

Een super enthousiaste Julie tweette het volgende na haar ontmoeting met John (via digitalspy): "JOHN MAYER BOUGHT ME A GUITAR I REPEAT JOHN MAYER BOUGHT ME A GUITAR. JOHN IS SO FREAKING NICE IT WAS ALL A SURPRISE BC I TOLD HIM I WANTED A GUITAR BUT I DIDNT HAVE MONEY SO WHEN HE LEFT HE BOUGHT IT FOR ME."

Julie postte ook foto's van de gitaar en het bonnetje met John Mayers naam erop als bewijs.

Ster advertentie
Ster advertentie