3FM nieuws

Dit is waarom je gewoon in je eentje naar concerten moet gaan!

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is waarom je gewoon in je eentje naar concerten moet gaan!

Hebben je vrienden een andere muzieksmaak dan jij? Dan kan het lastig zijn om ze mee te slepen naar concerten. Geen probleem natuurlijk, want jij gaat gewoon in je eentje. Zet jezelf over dat kleine beetje ongemakkelijkheid heen, want straks wil je niet meer anders! Here's why.

Geen getetter in je oor

Tijdens een concert wil je genieten van de muziek. En dan helpt het niet als één van je vrienden continu in je oor loopt te tetteren dat 'ie de muziek op cd toch beter vindt dan live, of dat 'ie nog wel zin heeft in een biertje. Ga lekker alleen, want dan kun je volop focussen op de muziek!

Plekkie claimen

In je eentje is het een stuk makkelijk makkelijker om een paar plekjes naar voren, links of rechts te schuifelen. Niemand die last heeft van één persoon extra in het publiek toch? Grote kans dat jij een mooi plekje weet te bemachtigen zonder al teveel moeite.

Al je spullen passen in één kluisje

Heb jij ook altijd weer hetzelfde gezeur om alle spullen in een kluisje te proppen? Guess what: in je eentje heb je daar dus echt geen last van. Scheelt gedoe én geld.

Makkelijker (tweedehands) kaartjes scoren

Je hoeft niet bang te zijn dat zitplekken niet aan elkaar grenzen of dat je vriend of vriendin geen kaartje weet te bemachtigen. Je kunt zelfs last minute nog een tweedehands kaartje kopen, jij kan o-ve-ral zitten in je uppie. Gaan met die hap!

"1 bier graag"

Je hoeft alleen maar drinken voor jezelf te halen. Geen onverwachtse rondjes of vrienden die geen rondje teruggeven. Je pinpas gaat je dankbaar zijn.

Jij was erbij!

De volgende dag kan je zeggen dat jij als enige van al je vrienden bij het concert was. Ha! En je hebt natuurlijk even op social media kunnen laten zien dat je écht wel veel toffe dingen doet. Independent (wo-)man!

Complete bewegingsvrijheid

Een minuut voor aanvang binnendruppelen? Een plekje bij de bar? Of toch liever helemaal vooraan? Alles kan, want je hoeft met niemand rekening te houden. Jij bent daarom ook de eerste die na de show weer buiten staat met z'n jas aan.

Ongegeneerd een vette hap na het concert

Voor de lekkere trek ga je natuurlijk na het concert effe een dikke burger halen. En je hoeft je nergens voor te schamen, want er is niemand die tegen je zegt dat je het misschien toch beter niet kunt doen...?

Je maakt snel nieuwe vrienden

Als je in je eentje bent raak je toch makkelijker in gesprek met mensen. Wie weet maak je wel vrienden voor het leven: qua muzieksmaak zitten jullie in ieder geval op hetzelfde level!

Respect van mensen die niet alleen durven

Stiekem wil iedereen het wel eens proberen, maar veel mensen durven het gewoon niet. Dikke respect dus als jij het gewoon wel lekker doet.

Als je nu nog steeds niet overtuigd bent, weten wij het ook niet meer ;-)

Ster advertentie
Ster advertentie