3FM nieuws

5x Positief nieuws op deze dag van de liefde

  1. Nieuwschevron right
  2. 5x Positief nieuws op deze dag van de liefde

We hebben zaterdag 27 juni uitgeroepen tot Dag van de Internationale Liefde. En daar hoort ook gewoon een potje positief nieuws bij. Dus bij deze een overzicht van alle leuke nieuwtjes van afgelopen week!

1. In Amerika is het homohuwelijk nu in alle staten van Amerika legaal!

>> Lees over de legalisering van het homohuwelijk in de VS op NOS.nl

2. Bouwvakkers vinden goudschat

Bob de Bouwer en co. waren in zuid-Duitsland net lekker een huis tegen de vlakte aan het werken toen er wat goudstaven uit een muur vielen. Dat overkomt je niet elke dag!

>> Lees meer over de goudschat op NOS.nl

3. De bizon is na twee eeuwen terug in Illinois

Terug van weggeweest! Je wist misschien niet dat hij weg was, maar dat is niet erg, want de bizon is ook weer terug. En dat mag vandaag gevierd worden!

>> Lees meer over de bizons op NOS.nl

4. Je kunt vanaf nu door vrachtwagen heen kijken!

Oke, niet door alle vrachtwagens, maar wel die van een bekend techmerk. Ben je altijd een beetje huiverig om vrachtwagens in te halen? Dan is dit echt iets voor jou. Of eigenlijk voor alle vrachtwagens die voor jou rijden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Lees alles over door vrachtwagens heen kijken op NOS.nl

5. Yes! Ook de mbo-student mag nu klagen

Het is misschien wat vreemd, maar het feit dat mensen mogen klagen is natuurlijk ook positief. Maar wel met mate hè. Dus zeik even lekker over de hitte / wind / kou / zon. Zeur dat je trein te laat / te vroeg / precies op tijd / niet reed. Mopper dat je examen te moeilijk / makkelijk / lang / kort was. Maar sta er ook even bij stil dat de mbo-student nu ook officieel mag klagen. En geniet daarvan. Want dat is positief!

>> Lees meer over waarom mbo-studenten nu ook mogen klagen op NOS.nl

Dag van de Internationale Liefde

Wil je nog meer positiviteit en liefde? Daar zorgen we graag voor. En dan het liefst in de vorm van muziek. Check deze playlist die we speciaal maakten voor De Dag van de Internationale Liefde.

Ster advertentie
Ster advertentie