3FM nieuws

Laatste dag Claudia

  1. Nieuwschevron right
  2. Laatste dag Claudia
Haar laatste zit erop... met pijn in het hart hebben we geluisterd naar de laatste Claudia D'r Op. En Clau, nu mag jij ook wel janken, kreng.
Nooit meer Twaalf voor Twee, nooit meer een belletje, nooit meer excuses, nooit meer gevatte opmerkingen van een getrouwde pot, nooit meer de Prinses tijdens Levend Super Mario, nooit meer janken kreng, nooit meer Claudia D'r Op.

Nou goed, je weet nooit wat de toekomst brengen zal, maar voorlopig is Claudia d'raf.

Afscheid nemen bestaat niet
Giel wist Gerard voor zijn karretje te spannen en stuurde hem naar het huis van Claudia voor een ochtendserenade in haar voortuin. Gerard deed dat echter niet zelf, maar liet zijn goede vriend Henk Westbroek zingen.

>> Beluister de serenade

Én cabaret én televisie én radio! Je kan het nou eenmaal niet allemaal tegelijk doen. Vandaar dat Claudia de keuze heeft gemaakt om het radiomaken even te laten voor wat het is. Ze maakt op donderdag 26 april haar laatste uitzending.

Eigen programma
De VARA biedt haar de kans om een televisieprogramma te maken waar ze 'al haar eieren in kwijt kan'. Creatieve eieren, cabareteieren en spiegeleieren.

Cabaret
‘Na vijf jaar een theater-, televisie- en radiocarrière tegelijk te hebben gehad is het nu tijd om te kiezen. Ik geniet van alledrie even intens en daarom heb ik die keuze erg lang uitgesteld. Nu ik in Carré sta, realiseer ik me dat mijn cabaretcarrière het verdient meer tijd en aandacht te krijgen.'

Maandag-Matthijs
'Door het maken van ‘Claudia’s Showboot’ en mijn werk als Maandag-Matthijs in ‘De Wereld Draait Door’ is mijn televisieambitie nóg meer aangewakkerd. Ik neem met pijn in het hart afscheid van het beste radiostation van Nederland, maar ik verheug me er intens op de energie en brutaliteit van ‘Claudia d’r op’ te kunnen toepassen op televisie!’

Onderdak
Ondertussen is ze druk op zoek naar een opvanghuis voor een zwangere freule en een bebrilde notaris. Ze bijten niet, zijn zindelijk en kunnen redelijk goed overweg met kinderen.

Claudia, bedankt voor de lekker lunches en heerlijke radio!

Girl, I'm Gonna Miss You...

Ster advertentie
Ster advertentie