3FM nieuws

Charl Delemarre live in de Bende

  1. Nieuwschevron right
  2. Charl Delemarre live in de Bende

De vrijdagnacht zat bomvol live muziek bij 3FM! Singer-songwriter Charl Delemarre, rocktrio Bombay en de jongens van Audio Adam kwamen langs in de Bende van Van der Lende.

Frank had weer drie zeer talentvolle acts weten te strikken voor zijn uitzending van vrijdag 9 januari op zaterdag 10 januari. Niet alleen de Grote Prijs van Nederland-winnaar Charl Delemarre kwam langs, maar ook Bombay en Audio Adam!

Charl Delemarre

Een nieuwbakken winnaar in de studio! Charl Delemarre won namelijk op 20 december De Grote Prijs van Nederland in de categorie 'singer-songwriter'. Charl schrijft tegenwoordig veel nummers in het Nederlands, maar laat zich ook af en toe verleiden in het Engels aan de slag te gaan. Zo ook tijdens zijn deelname aan het eerste seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Daar speelde hij het nummer 'Street Foxes' voor de jury. Tijdens zijn bezoekje aan Xnoizz op 4 januari koos hij weer voor een Nederlandstalig nummer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bombay

Bombay Show Pig werd in 2008 opgericht als schoolproject op het conservatorium van Amsterdam. Hoe ze aan de naam gekomen zijn? Gitarist en zanger Mathias had een varkensmasker op (Pig), drumster Linda was als een Geisha geschminkt (Show) en de toenmalige zanger Christian was Bombay. Samen namen ze hun eerste EP op, maar halverwege 2011 gingen Mathias en Linda als duo verder om te werken aan het debuutalbum Vulture/Provider, dat in 2012 uitkwam. Nu is daar de tweede plaat en het nieuwe bandlid Gijs. Dat betekende ook een nieuwe bandnaam: Bombay.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Audio Adam

Audio Adam timmert al een tijdje aan de weg. Eerder stonden ze in het voorprogramma van Go Back To The Zoo en Scouting for Girls, veroverden ze een plekje op Eurosonic en waren ze te zien in De Wereld Draait Door. Daarnaast werden ze in 2012 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent! En nu is daar eindelijk hun tweede album! De single 'If It Takes You Home', die Barend en Wijnand al uitriepen tot hun favoriet, is een voorproefje op de plaat. De jongens kwamen het nummer op vrijdag 9 januari spelen bij Timur en Rámon in de Ochtendshow.

Beelden van Charl Delemarre, Bombay en Audio Adam live in de Bende van Van der Lende volgen snel!

>> Check de site van de Bende van Van der Lende

Ster advertentie
Ster advertentie