3FM nieuws

Swijnenberg en Lantinga vervangen Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Swijnenberg en Lantinga vervangen Giel
Giel is op vakantie. Even bij-eten. Daarom vervangen Sander Lantinga en Coen Swijnenberg hem van 3 tot 7 januari in de ochtend.Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 zetten 3FM-dj’s Sander Lantinga en Coen Swijnenberg hun wekker voor de ochtendshow van 3FM. Giel Beelen is nog even op vakantie, dus tussen 6 en 9 uur ’s ochtends hoor je deze eerste week van 2005 het van de vrijdagavond beruchte duo Lantinga & Swijnenberg. Wat ze gaan doen? Heel veel, bijvoorbeeld iedereen helpen met het naleven van zijn of haar goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Je kunt je voornemens voor 2005 alvast mailen naar coen@3fm.nl. Zet ook je telefoonnummer erbij.
Check verder de show voor het Lantinga & Swijnenberg Ziekenfonds als je in bent voor een paar goede prijzen én een vrije dag! Sander zal deze week bovendien als weerman fungeren, door dagelijks van het dak van de 3FM-studio een voorspelling te doen.

Op vrijdag zjin er overigens twee uitzendingen van Lantinga & Swijnenberg, in de ochtend vanaf 6 uur en de reguliere uitzending in de avond vanaf 19 uur! Coen is van maandag t/m donderdag ook gewoon te horen met zijn programma Swijnenstal vanaf 18.00 uur. Eline la Croix presenteert de hele week de SanderSjow in plaats van Sander.

naar de site van Swijnenberg
naar de site van Sandersjow
Ster advertentie
Ster advertentie