3FM nieuws

Imagine Dragons-zanger geeft tattoo aan Nederlandse fan op Sziget

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Imagine Dragons-zanger geeft tattoo aan Nederlandse fan op Sziget

Wauw: dit moet wel de droom zijn van iedere fan. Niels (24) is een megafan van Imagine Dragons, en het is hem gelukt de aandacht van zanger Dan te krijgen tijdens het optreden van de band op Sziget, om hem vervolgens iets op het bord te laten krabbelen voor een tattoo.

"Will you draw me a tattoo?"

Helemaal vooraan bij Imagine Dragons stond Niels, op dag twee van Sziget. Op hoop van zegen hield hij steevast het bord in de lucht met erop geschreven: "Will you draw me a tattoo? It will be on my arm tomorrow!". Kleine kans, zou je denken, in de zee van duizenden bezoekers dat je daarmee de aandacht van de artiest weet te trekken. Maar toch lukte het hem!

"Stay alive: I love you!"

Dan zag het bord, en krabbelde vervolgens op zijn bord: "Stay alive: I love you" samen met ook nog eens zijn handtekening erbij. En zo geschiedde: niet veel later zit Niels in de stoel bij de Hongaarse tattoo-artist op het festivalterrein. En momenteel is hij de trotse eigenaar van de tattoo "Stay Alive" op zijn arm.

Een mooiere boodschap kan je eigenlijk niet krijgen van je idool!

Quote

Ik ben mega fan van Imagine Dragons. De teksten raken me heel erg, dus dat de zanger nu de tekst voor mijn tattoo heeft geschreven kan ik gewoon nog steeds niet geloven.

Niels (24)

Check hier de beelden van het moment:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM op Sziget 2023

Al jaar en dag reizen duizenden Nederlanders af naar Budapest om daar te genieten van Sziget. Het grootste muziekfestival van Hongarije. Dit jaar staan onder andere Billie Eilish, David Guetta, Florence + The Machine, Imagine Dragons, Lorde, Mumford & Sons en Sam Fender op het programma.

Jamie Reuter gaat namens 3FM naar het festival om verslag te doen. Dus verwacht epische sfeerbijdrages op de radio, de leukste content op social media, interviews met de beste artiesten en hopelijk weet ze ook nog wat live materiaal los te peuteren. Blijf hier op de hoogte van Sziget 2023.

Voeg jezelf toe aan de 3FM Sziget Whatsappgroep

Ster advertentie
Ster advertentie