3FM nieuws

Kris Berry en Perquisite stoppen

  1. Nieuwschevron right
  2. Kris Berry en Perquisite stoppen

Kris Berry en Perquisite maakten afgelopen weekend tijdens hun optreden op Into The Great Wide Open bekend dat zij stoppen als duo.

(fotograaf: Ben Houdijk)

Na meer dan een jaar samen getourd te hebben, kondigden zangeres Kris Berry en producer/componist Perquisite tijdens hun optreden op Into The Great Wide Open aan te stoppen. Hun laatste gezamenlijke optreden vindt 15 november plaats in Bitterzoet Amsterdam. De kaartverkoop gaat 12 september van start.

Intiem optreden in Bitterzoet

''Het wordt niet alleen een afscheid, maar ook een feest! We willen met onze trouwe fans vieren wat we het afgelopen jaar samen met onze band hebben neergezet." zegt Berry. Perquisite voegt toe dat ze hun samenwerking op een bijzondere manier willen afsluiten door een intiem optreden te geven in Bitterzoet.

Lovestruck Puzzles

Perquisite was vanaf het eerste moment onder de indruk van Kris. Na een tijdje besloten ze samen te werken en in september 2013 kwam hun gezamenlijke album Lovestruck Puzzles uit. De plaat werd uitgeroepen tot 3FM Album Van De Week en het nummer 'Let Go' werd 3FM Megahit. Beide hebben al nieuwe projecten op het programma staan. Kris is dit najaar de supportact van Caro Emerald tijdens haar tournee in Engeland. Perquisite maakt de muziek voor de film Wiplala.

Kris Berry & Perquisite - 'Let Go'

Ster advertentie
Ster advertentie