3FM nieuws

Gezocht: Prangende dierenvragen!

  1. Nieuwschevron right
  2. Gezocht: Prangende dierenvragen!

Thijs is voor de CroisSanderShow op zoek naar luisteraars met prangende vragen over hun huisdieren. Stel ze hier en maak kans op een telefonisch consult met dierenarts Martin!

Het is weer bijna dierendag! Tijd om je hond, kat, schildpad of hamster op zaterdag 4 oktober eens extra te verwennen. Maar ondanks dat je huisdier super schattig en lief is, roept hij soms de nodige vragen op. Dierenarts Martin Arens schuift zaterdag 4 oktober aan in de CroisSanderShow bij Thijs Maalderink en beantwoordt jouw prangende vragen.

Telefonisch consult van dierenarts Martin

Waarom begint mijn kat om vier uur 's ochtends met mieouwen voor eten? En mijn konijn maakt een raar geluid! Kan dit kwaad? Geen zorgen, want op zaterdag 4 oktober komt dierenarts Martin in de studio langs om jouw vragen over je huisdier te beantwoorden. Heb jij een vraag en wil je kans maken op een telefonisch consult met dierenarts Martin? Geef je dan hieronder op en wie weet ben jij binnenkort van je complexe vraagstukken verlost. En is het nodig dat Martin even naar je huisdier kijkt? Dan mag je hem meenemen naar de studio!

Dierenarts Martin

Luister zaterdag 4 oktober van 07:00 tot 10:00 uur en zondag 5 oktober van 06:00 tot 10:00 uur naar Thijs in de CroisSanderShow.

Ster advertentie
Ster advertentie