3FM nieuws

The Script in Amsterdam: dit zijn de highlights!

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. The Script in Amsterdam: dit zijn de highlights!

Drie jaar geleden stonden ze er voor het laatst, maar op 15 en 16 maart is The Script weer te vinden in de Amsterdamse Ziggo Dome! 3FM was erbij, hieronder check je de mooiste foto's en highlights!

'Klein' beginnen

The Script start hun show met 'Rock The World' en 'Paint The Town Green'. Ze spelen deze op het kleinere podium dat achterin de zaal staat, de zogenoemde b-stage. Ze knallen er dus meteen lekker in, natuurlijk aangevuld met de nodige dosis confetti. Bij 'Paint The Town Green' stapt er ook nog even een Nederlands showorkest het podium op om het nummer mee te spelen.

De band probeert duidelijk hun publiek te verrassen, onder andere met decors en visuals die er gaaf uitzien. Ze vullen de muziek aan qua kleuren en vormen. Het ene moment lijkt het alsof je middenin een stad staat, het volgende moment zweef je dicht langs de oppervlakte van de zon. You go wherever The Script takes you!


Hug it out

Het publiek is tot dat moment nog vrij rustig. Ze klappen en zingen zachtjes mee, maar echte gekte is er nog niet in de zaal. Totdat 'No Man Is An Island' ingezet wordt! Frontman Danny zegt: "Doe je linkerarm om de schouder van de persoon links naast je, sla je rechterarm om de schouder van degene die rechts van je staat. Oké, dan gaan we zo acht passen naar links springen, en dan acht passen naar rechts!" De zaal verandert spontaan in een kolkende menigte, waardoor de band als enige steady staat op het podium, hun eigen eilandje.


Nog wat extra's erbovenop

Twee podia blijken niet genoeg voor de Ieren, want ze duiken ineens op op de tribune om daar een paar nummers spelen. Danny maakt een rondje van het ene uiteinde van de zaal naar het andere om uiteindelijk weer op het podium te belanden voor de toegift. Ze spelen als encore 'No Good In Goodbye', 'Breakeven' en sluiten natuurlijk af met 'Hall Of Fame'. Waar je ook zat of stond donderdagavond, je hebt The Script in ieder geval goed kunnen zien!Foto's: Nathan Reinds - Alles check je op de 3FM Flickr!

Ster advertentie
Ster advertentie