3FM nieuws

K's Choice komt terug met nieuw album

  1. Nieuwschevron right
  2. K's Choice komt terug met nieuw album
Vlaamse rockgroep K's Choice komt, na 5 jaren van soloprojecten, terug met een nieuw album. In 2010 wordt de CD verwacht.Op de kaart
Hun nummer 'Not An Addict' wordt door vele coverbands níet meer gespeeld omdat het door zoveel bands al gedaan is. De song, van album Paradise In Me zette de band in de jaren '90 goed op de kaart.

Pauze
Na dit populaire album volgden er nog twee, maar toen was het mooi geweest. In 2003 waren Gert en Sarah Bettens na tien jaar K's Choice toe aan een pauze. 'Het dreigde een sleur te worden en dat was het laatste wat we wilden', vertelt zanger/ gitarist Gert Bettens.

Eigen carrière
'We hadden frisse wind nodig en dus hebben we elk aan een eigen carrière gewerkt. In het volle besef dat er een moment ging komen dat we weer zin zouden hebben in K's Choice.' gaat Gert verder.

Voor Gert bestond de pauze uit het oprichten van zijn eigen band Woodface, Sarah ging verder onder de naam Sarah Bettens.

Terug naar de studio
De muzikale familieleden zijn momenteel songs voor K's Choice aan het schrijven, die hen eind 2009 naar een opnamestudio moeten leiden. Ook K's Choice-drummer Koen Liekens en bassist Eric Grossman zullen dan weer van de partij zijn.

Als alles goed gaat, ligt de cd begin 2010 in de winkels, exact tien jaar na het verschijnen van de laatste K's Choice-plaat Almost Happy.

>> De website van K's Choice
>> De website van Sarah Bettens
>> De website van Gert Bettens' band Woodface
Ster advertentie
Ster advertentie