3FM nieuws

Handsome Poets live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Handsome Poets live bij Giel

De mannen van Handsome Poets staan donderdagmorgen 8 november bij Giel op De Speelplaats.

Handsome Poets zijn lekker op weg. Met 'Dance (The War Is Over)' braken ze door, maar de single 'Sky On Fire' ging nog lekkerder. Het nummer werd zelfs uitgeroepen tot anthem van de NOS tijdens de Olympische Spelen. Dan heb je het dus wel gemaakt!

Nieuw album Sky On Fire van Handsome Poets 1 december uit

De mannen van Handsome Poets werden in 2010 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met het nummer 'Blinded'. Inmiddels hebben ze deze titel meer dan eer aan gedaan. Ze hebben hard gewerkt aan hun nieuwe album dat ook Sky On Fire gaat heten. Het album gaat maandag 12 november naar de drukker en ligt vervolgens op 1 december in de schappen.

Handsome Poets live bij Giel

De band speelde donderdagmorgen 8 november bij Giel hun nieuwe single 'New Life' spelen en de mannen waagden zich ook aan 'I Will Wait' van Mumford and Sons.

Handsome Poets clubtour

De mannen van Handsome Poets krijgen het druk de komende weken. Ze beginnen vrijdag 9 november aan de try outs voor hun clubtour. De officiële clubtour begint vervolgens op 12 december in Merleyn in Nijmegen. Hopelijk houden ze wel een gaatje in hun drukke schema om tussen 18 en 24 december naar het Glazen Huis in Enschede te komen voor 3FM Serious Request!

Handsome Poets - 'New Life'

Handsome Poets coveren 'I Will Wait' van Mumford & Sons

Ster advertentie
Ster advertentie