3FM nieuws

En ineens was daar Johnny Depp op Pinkpop 2023

foto: Jelmer de Haas
  1. Nieuwschevron right
  2. En ineens was daar Johnny Depp op Pinkpop 2023

Dat 'ie kwam, wisten we natuurlijk wel. Maar toch kijk je even twee keer als je zo'n grote filmster als Johnny Depp op het podium ziet staan. Maar film is niet zijn enige talent, de man kan ook nog gitaar spelen. En dat kwam hij op Pinkpop doen met zijn band Hollywood Vampires onder leiding van frontman Alice Cooper.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hollywood Vampires op Pinkpop 2023

Tien jaar geleden werd de band Hollywood Vampires opgericht door Alice Cooper, Johnny Depp en Joe Perry. Deze muzikale vrienden vonden elkaar door hun voorliefde voor harde gitaren en film. Een decennium later staan ze op Pinkpop met een setlist vol covers waar het publiek luidkeels bij meezingt.

Het gaat van David Bowie met 'Heroes' naar 'Walk This Way' van Aerosmith. Maar ook eigen songs van Alice Cooper zoals 'Schools Out' komen voorbij. Voor de gemiddelde rockliefhebber is het aan één stuk door genieten geblazen.

button arrow
button arrow
foto: Jelmer de Haas

De recensie

Onze vrienden van 3voor12 waren er natuurlijk ook om de show te recenseren. Lees hun stuk over Hollywood Vampires hier!

3FM x Pinkpop 2023

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 16, 17 en 18 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. We zenden optredens uit van o.a. Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers en Queens Of The Stone Age. Ook doen 3FM en 3voor12 online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube.

Op NPO 3 doen Vera Siemons, Raven van Dorst en Eva Cleven verslag. Op zaterdag 17 juni
vanaf 22:15 en op zondag 18 juni vanaf 20:10 op NPO 3. Dit jaar is Pinkpop ook weer live te volgen op NPO 2 extra. Vanaf vrijdagmiddag (13:30 uur) tot zondagavond laat (01:00 uur) is daar een driedaags live-marathonverslag van Pinkpop 2023 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie