3FM nieuws

Alanis Morissette werkt mee aan hiphopalbum

  1. Nieuwschevron right
  2. Alanis Morissette werkt mee aan hiphopalbum

Alanis Morissette heeft samen met haar man, rapper Souleye, nummers geschreven voor zijn nieuwe album.

In 2010 trouwde de 38-jarige Canadese zangeres met de 32-jarige Amerikaanse hiphopper Souleye. Voor zijn nieuwe album, Iron Horse Running, schreef Alanis Morissette vijf nummers. En dat was een droom die eindelijk uitkwam.

Alanis Morissette is dol op rapmuziek

Alanis Morissette vertelde in muziekblad Billboard dat ze al heel lang samen wilde werken met een rapper. "Ik ben dol op rapmuziek en ik was al lang op zoek naar een samenwerking met een rapartiest. Nu ik getrouwd ben met mijn man, was de keuze natuurlijk snel gemaakt," aldus de zangeres.

Alanis Morissette werkt met Souleye

Toen Alanis Morrisette haar man ontmoette, was ze meteen groot fan. "Ik was op slag verliefd en ik had nooit durven dromen dat we zouden trouwen. Het was geweldig om samen met hem liedjes te schrijven." De zangeres is zelf niet rappend te horen in de nummers. "God nee. Daar ben ik echt te wit voor," grapt ze.

Souleye in voorprogramma Alanis Morissette

Alanis Morissette is druk met de promotie van haar nieuwe album Havoc and Bright Lights. Souleye en hun zoontje zijn gezellig mee op tour. En dat is meteen een goede reden voor Souleye om zijn nieuwe nummers in het voorprogramma te laten horen.

Ster advertentie
Ster advertentie