3FM nieuws

Kings Of Leon zet Pinkpop op z'n kop

  1. Nieuwschevron right
  2. Kings Of Leon zet Pinkpop op z'n kop
Als afsluiter van dag 2 heeft Pinkpopbaas Jan Smeets de heren van Kings Of Leon weten te strikken. Dat wordt meer dan gewaardeerd door de bezoekers. Voor het hoofdpodium stonden uren van te voren al heel veel fans te wachten.
Zondagavond stonden de Followill-broers Caleb, Nathan, Jared en hun neef Matthew voor het eerst op Pinkpop. De menigte verzamelde zich al rijen dik voor de Mainstage om niets te hoeven missen. Eerder op zondag schalde al een live-uitvoering van 'Use Somebody' over het veld. Dat was Laura Jansen die het publiek trakteerde op een gevoelige versie van de grote Kings Of Leon-hit.

Laura was ook te gast in de 3FM studio op het terrein.

Voorpret met Roos

Roos zoch voor de show de diehard Kings Of Leon-fans op die vooraan het podium hun plekje bewaakten. Hoe het daar was? Luister zelf maar:

Interview Kings Of Leon

Terwijl Roos zich een beetje uit de drukte wurmt, hoor je het interview dat Lois voor aanvang met de Kings Of Leon had. Om vervolgens weer bij Roos op het veld uit te komen voor een nieuwe reportage.

Kings Of Leon live...

De ooit zo brave Amerikaanse dominee-zonen hebben allang het ultieme rock 'n roll-leven ontdekt, inclusief bandruzies die ook wel eens op het podium worden uitgevochten. Volgens de laatste geruchten in de wandelgangen, is er op het moment geen ruzie en kunnen ze prima door een deur. Dat voorspelt heel veel goeds voor vanavond.

En aan hits ook geen gebrek, met een berg succesvolle studioalbums in de achterzak. Het meest recente album, Come Around Sundown, met daarop o.a. 'Pyro' en 'Radioactive' brachten ze eind 2010 uit. Die hits zullen vast op het programma staan, maar 'Sex On Fire', 'Revelry' en hun eigen uitvoering van 'Use Somebody' doen het live ook erg goed. Welke track mag er van jou niet ontbreken op de setlist van de heren?

En... did you like it?

Ster advertentie
Ster advertentie