3FM nieuws

The Boxer Rebellion, Jiggy Dje, Kraantje Pappie live

  1. Nieuwschevron right
  2. The Boxer Rebellion, Jiggy Dje, Kraantje Pappie live

Een drukke ochtend bij Giel. Indieband The Boxer Rebellion en de rappers Jiggy Djé en Kraantje Pappie waren vrijdag te gast.

Als het weekend nadert is het tijd voor een feestje. En dat feestje werd vrijdag gevierd bij Giel. Zowel The Boxer Rebellion als Jiggy Djé en Kraantje Pappie kwamen gezellig langs.

The Boxer Rebellion 2 december live bij Giel

The Boxer Rebellion bracht in 2011 zijn derde album uit met de titel The Cold Still. De Londense indieband tourt naar aanleiding daarvan begin december door Nederland met maar liefst vijf shows. Als voorproefje lieten de mannen bij Giel horen wat ze in huis hebben.

Het zat wel heel erg snor achter het drumstel

Giel was trots dat hij de vier mannen van Black Box Rebellion in de studio had. Maar wat hing er een enorme snor op de lip van de drummer zeg! Actiemaand Movember was toch echt al afgelopen. Hij bleek een andere prima reden te hebben. De heren hadden namelijk een heel kort nachtje achter de rug, drie uurtjes slaap was alles wat er in zat. Nog eerder opstaan, alleen om te scheren, daar had hij echt geen zin in. Het korte nachtje was ze dan wel aan te zien, maar het was absoluut niet te horen. ‘No Harm’ klonk ook op de vroege ochtend erg goed, kijk en luister zelf maar:Jiggy Djé en Kraantje Pappie 2 december live bij Giel

Lange Frans en De Speelmannen konden niet naar de studio komen, maar gelukkig had Giel Kraantje Pappie en Jiggy Dje! Zij vatten de week samen op de beats van Kanye en Jay-Z!

Ster advertentie
Ster advertentie