3FM nieuws

Bekijk de eerste beelden van Prince in 'New Girl'

  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk de eerste beelden van Prince in 'New Girl'

Prince gaat een van zijn pyjama dansfeestjes houden in de komische tv-serie 'New Girl'.

De website Idolator ontdekte eind 2013 dat Prince een cameo had bemachtigd in New Girl, de Amerikaanse sitcom met Zoey Deschanel in de hoofdrol. De uitzending met de superster wordt 2 februari 2014 uitgezonden op de Amerikaanse tv. Voor wie niet zo lang kan wachten is er goed nieuws; er is een korte trailer online verschenen. Bekijk hem onder aan dit bericht.

Prince vroeg New Girl om cameo

Prince zou zelf contact hebben gezocht met de makers van de serie en ze gevraagd hebben om een rolletje. De superster is namelijk groot fan van New Girl. Hij heeft ze het idee voorgelegd om een van zijn pyjama dansfeestjes te verwerken in het verhaal. Dat zagen de makers wel zitten.

Bruno Mars verzorgt halftime show Super Bowl

De aflevering van New Girl met Prince wordt in Amerika op 2 februari 2014, na de Super Bowl, op de zender Fox uitgezonden. Daarmee wordt het 2 februari een avond vol grote muzikale namen op de Amerikaanse zender. De halftime show van de Super Bowl 2014 wordt verzorgd door Bruno Mars.

Kijkcijferkanon Super Bowl

De Super Bowl is de jaarlijkse finalewedstrijd van de belangrijkste American football competitie. Tijdens de pauze treden daar elk jaar grote sterren op. Het is een van de grootste sportevenementen ter wereld en staat garant voor knallende kijkcijfers.

Trailer Prince in 'New Girl'

Ster advertentie
Ster advertentie