3FM nieuws

Chloe Moretz heeft miljoenen volgers én smaak

  1. Nieuwschevron right
  2. Chloe Moretz heeft miljoenen volgers én smaak

Ze bestaan nog!

Instagram

Nep reality meisje?

Chloe Moretz (20) is actrice, model én de ex van Brooklyn Beckham (jazeker oudjes, dat is de zoon van David en Posh Spice). Chloe is zo'n meisje dat haar hele leven op Snapchat en Instagram deelt - en miljoenen kijken met haar mee. Ze hoort er helemaal bij in showbizz-land, want ze had ook al eens ruzie met een Kardashian. Het zoveelste neppe reality-meisje? Dacht het niet! Zoe heeft namelijk een waanzinnig goede smaak.

Muzikale aanbevelingen

Terwijl ze op andere sociale media vooral bezig lijkt te zijn met haar eigen uiterlijk, plaatst ze op twitter de ene muzikale aanbeveling na de andere. Miljoenen kids zien via Snapchat in Insta Stories hoe ze de tofste concerten van L.A. bezoekt. De afgelopen weken liet ze weten erg uit te kijken naar SXSW in Austin. 3FM was daar ook en probeerde haar te spotten. Zo lastig kan het niet zijn, toch? Toen we haar zagen lopen op Snapchat besloten we er direct achteraan te gaan.

Diva Chloe en haar posse

Helaas reizen wereldsterren nooit alleen. Terwijl zelfs de belangrijkste platenbonzen van de wereld eindeloos in de rij moesten staan om Francis & The Lights te kunnen zien, liep diva Chloe met haar hele posse zo naar binnen. Toen we zelf ook eenmaal binnen waren, zagen we van een afstandje hoe ze de teksten van de hippe Californische act uitbundig mee stond te schreeuwen.

Onderstaand fotootje konden we nog net schieten, maar toen we dichterbij probeerden te komen stonden haar beveiligers ons in de weg. Of we mevrouw wat vragen kunnen stellen? No way, je volgt haar maar op Snapchat!

Insta Stories

In onderstaande Instagram Stories kun je precies zien bij welke optredens Chloe allemaal checkte in Austin. Wij herkennen James Hersey, Bille Ellish, BANKS, Lana Del Rey en Migos: lekker rijtje hoor…

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie