3FM nieuws

De hele clip: 'Hurricane' van 30 Seconds to Mars

  1. Nieuwschevron right
  2. De hele clip: 'Hurricane' van 30 Seconds to Mars


De hele week hebben we je lekker gemaakt met voorproefjes. En dan nu: de hele clip: 'Hurricane' van 30 Seconds to Mars

Je geduld is nu lang genoeg op de proef gesteld. Een week lang werd je geprikkeld door de voorproefjes. Tipjes van de sluier van de nieuwste clip van 30 Seconds to Mars: 'Hurricane'.

Hurricane

En dan nu, zoals beloofd, de hele clip in één keer te zien. Geen censuur, geen voorproefjes meer, alleen maar 30 Seconds to Mars. Jared Leto ruim 10 minuten in zijn blote bast, enge konijnen en erotisch getinte handelingen met dames.

Zie het hier

Without further ado: 'Hurricane' van 30 Seconds To Mars. Enjoy! en laat even weten of het alles was waar je op hoopte.

Heisa om 'Hurricane'

MTV laat de clip van van 30 Seconds to Mars overdag niet zien. De ruim 10 minuten durende clip van 'Hurricane' is spannend, prikkelend en misschien ook een beetje raar, zoals je al hebt kunnen zien. Maar zijn we echt geshockeerd? Nee toch? Het is gewoon mooi gemaakt. Maar MTV weigert de videoclip overdag te draaien. Na tienen mag de clip alleen gecensureerd gedraaid worden.

MTV MAIL

MTV heeft Jared een keurige brief gestuurd waarom de clip niet geschikt is voor de tere Amerikaanse zieltjes. Jared heeft deze op zijn beurt keurig gepost op zijn blog. Het is een lange opsomming van de scenes die pikant zouden zijn of gewelddadig en daarom ongepast om te tonen.

>>Lees meer

Ster advertentie
Ster advertentie