3FM nieuws

DJ's kiezen voor Timur voor de Gouden RadioRing

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ's kiezen voor Timur voor de Gouden RadioRing

De nominaties voor de Gouden RadioRing van 2013 lopen uiteen, maar de 3FM DJ's hebben zich geschaard achter Timur Open Radio

Timur verdient een Gouden RadioRing. Dat is de mening van zijn 3FM collega's, zowel de DJ's als de producers. Zij zien hoe hard hij werkt voor zijn programma's, vinden hem uniek en vindingrijk in zijn ideeën en gunnen hem deze prijs dan ook meer dan wie ook. Daarom kiezen ze ervoor allemaal op te roepen om voor zijn programma te kiezen.

Stem voor de Gouden RadioRing op Timur

Luisteraars kunnen hun blijk van waardering uitspreken voor hun favoriete radioprogramma van het afgelopen jaar door er een stem op uit te brengen. Gun Timur eindelijk een mooi sieraad om zijn vingers en stem op zijn programma.

>> Help Timur aan de Gouden RadioRing

Gouden RadioRing 2013

De Gouden RadioRing wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste radioprogramma van Nederland, gekozen door het luisterend publiek. Giel, De Coen en Sander Show en Ekstra Weekend wonnen deze publieksprijs al eens in het verleden. Hierdoor zijn ze inmiddels uitgesloten van deelname en dus is het tijd voor een toepasselijke troonopvolger.

Zilveren Radiosterren

Naast deze bekroning op progamma-niveau is het ook mogelijk om te stemmen op radiomakers. De Zilveren Radioster Man en de Zilveren Radioster vrouw gaan naar de man en vrouw die door de luisteraars het meest gewaardeerd worden. Claudia de Breij, Annemieke Schollaardt, Giel Beelen en Gerard Ekdom ontvingen het zilverwerk al eens in voorgaande jaren.

Ster advertentie
Ster advertentie