3FM nieuws

Zwarte Cross maakt nieuwe namen bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Zwarte Cross maakt nieuwe namen bekend


Giel had Gijs Jolink van het Zwarte Cross festival aan de telefoon. Hij kon een aantal nieuwe namen bevestigen, waaronder Blondie, The Black Crows en Jacqueline Govaert.

Gijs Jolink had de Giel Mobiel

De Giel Mobiel was vanochtend in de handen van Gijs Jolink, een van de organisatoren van het Zwarte Cross festival. De voorbereidingen voor het festival zijn al in volle gang. Gijs kon vertellen dat er weer een aantal namen aan de line-up zijn toegevoegd.

Line-up Zwarte Cross

Net bevestigd: Blondie, Rowwen Hèze, Tim Knol, The Black Crows en ook Giels gast Jacqueline Govaert zijn erbij op de 2011 editie van Zwarte Cross. De geruchten dat de Australische band Airborne voor 10 jaar is vastgelegd, blijkt niet te kloppen. Gijs zou ze best op het festival willen, maar het verhaal over de 10 jaar was nieuw voor hem.

De line-up van Zwarte Cross 2011 tot nu toe:

Anthrax, The Black Crows, Crimson Glory, Disabuse, Fozzy, Helloween, Ilse DeLange, Jacqueline Govaert, Life Of Agony, Madball, Miss Montreal, Mother Misery, My City Burning, Pagan’s Mind, Psychotic Waltz, Royal Republic, Sepultura, The Cubical, Tim Knol, Vanderbuyst.

Ster advertentie
Ster advertentie