3FM nieuws

Amy Winehouse clean?!?

  1. Nieuwschevron right
  2. Amy Winehouse clean?!?
Amy Winehouse heeft het licht gezien, of in ieder geval al haar belabberde foto's van vorig jaar, en heeft besloten te stoppen met hard-drugs
In een interview met News of the World zegt Amy dat ze al vanaf het begin van het jaar clean is. Dat is dus toch al zo'n dikke twee weken!

Love is the drug
Dat is reden voor feest. In het interview laat ze ook weten waarom ze geen drugs meer nodig heeft. Ze is namelijk zo verliefd op haar nieuwe vriendje die ze op haar vakantie in St. Lucia heeft leren kennen, dat ze daar al genoeg aan heeft. Dat zal wel een heel bijzondere man zijn, als hij die hoeveelheden en variatie aan drugs kan vervangen.

Sing me a song you're the piano man

Het kan ook zijn dat ze haar toevlucht heeft genomen in alcohol. Volgens de vakantiegasten die in hetzelfde resort zitten als Amy, strompelt ze elke dag stomdronken haar kamer uit om 's avonds in de bar irritant op de piano te pingelen. Eén van de gasten: 'Als ik haar nog één keer Puppy Love hoor zingen, dan doe ik haar wat aan!'

Jammer dat onze Amy vs Britney al beslecht is in het voordeel van Britney, en dat dit toch voor Amy positieve nieuwtje niet meer mee telt in deze strijd.






Ster advertentie
Ster advertentie