3FM nieuws

Cee Lo schreef nieuwe single met Rivers Cuomo

  1. Nieuwschevron right
  2. Cee Lo schreef nieuwe single met Rivers Cuomo

Beluister ‘Anyway’ de nieuwe single van Cee Lo Green, die hij samen met Weezer-frontman Rivers Cuomo schreef voor de heruitgave van The Lady Killer.

De nieuwe single ‘Anyway’ van soulzanger Cee Lo Green komt officieel op 12 december uit, maar is al op internet te vinden. Beluister ‘Anyway’ hieronder.

Re-release van Cee Lo Greens The Lady Killer

Na jaren als helft van succesvol duo Gnarls Barkley muziek gemaakt te hebben, besloot Cee Lo weer eens solo aan de slag te zijn. Zijn eerste grote solohit ‘Fuck You’ uit 2010, schreef hij samen met de inmiddels wereldberoemde Bruno Mars. Die single vind je op The Lady Killer. Voor de re-release, de zogenoemde Platinum Edition, van het album heeft Cee Lo een aantal nieuwe tracks opgenomen.

Nieuwe tracks op heruitgave

Een van de nieuwe nummers is ‘Anyway’, die hij net als 'Fuck You', samen met een andere muzikant heeft geschreven. Dit keer vroeg hij Weezer-frontman Rivers Cuomo om mee te schrijven. Andere nieuwe tracks op de heruitgave album zijn ‘Scarlet Fever’, ‘Love Gun’ en een cover van ‘No One’s Gonna Love You’ van Band Of Horses. De re-release van The Lady Killer verschijnt eind november (2011).

'Anyway' - Cee Lo Green

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie