3FM nieuws

Doe Maar maakt album met Nederlandse rappers

  1. Nieuwschevron right
  2. Doe Maar maakt album met Nederlandse rappers

Doe Maar neemt eigen nummers opnieuw op met Nederlandse rappers, waaronder Kraantje Pappie, Gers, Postmen, Sef en Extince.

Henny Vrienten liet afgelopen maand bij Zomergasten al iets los over een nieuw project van zijn band Doe Maar. Henny Vrienten was vrijdagochtend (3 augustus) samen met bandgenoot Jan Hendriks bij Giel om te onthullen wat dit geheime project inhoudt.

Doe Maar, Kraantje Pappie en Postmen bij Giel

Behalve een deel van Doe Maar, waren ook Kraantje Pappie en Postmen in de studio en dat was niet toevallig. De twee Nederlandse rappers hebben samen met Doe Maar het nummer 'Alles Gaat Voorbij' van de Nederpopband opnieuw opgenomen. En er is meer. Henny Vrienten vertelde dat er een heel album komt met Doe Maar-klassiekers die ze samen met de gehele Top Notch-stal in een nieuw Nederhop-jasje hebben gestoken.

Album Doe Maar met rappers

En als Henny Vrienten de hele Top Notch-stal zegt, dan zit hij er niet ver naast. De lijst met rappers die meedoen op het album, dat in september verschijnt, liegt er niet om. Onder andere Kraantje Pappie, Winne, Fresku, Gers Pardoel, Kempi, Postmen, Sef en Extince.

Doe Maar treedt op bij 3FM

Er zijn plannen om live met alle rappers op te treden, zei Henny Vrienten, maar die plannen zijn nog niet concreet. Ze hebben in elk geval wel beloofd dat ze een keer met z'n allen langs komen bij Giel op De Speelplaats!

Henny Vrienten en co over het nieuwe album

Ster advertentie
Ster advertentie