3FM nieuws

Dit is de nieuwste 3FM Serious Talent

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de nieuwste 3FM Serious Talent

Wij presenteren u de nieuwe 3FM Serious Talent van de maand augustus: De Likt!

De Likt

Dit Rotterdamse drietal kon vorig jaar al veel festivals van hun lijstje afstrepen, maar dit jaar zijn ze écht overal. Van festival deBeschaving tot de Zwarte Cross tot Lowlands tot Into The Woods. They. Are. Everywhere! En waar ze zijn, zorgen ze voor spektakel.

3FM-DJ Frank belde maandag 1 augustus met De Likt om het goede nieuws te brengen:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Bloed Aan De Muur'

De Likt is met 'Bloed Aan De Muur' uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Het nummer is afkomstig van het eerste album van de band. Het is een rauwe Nederlandse hiphop-track, die soms wel een beetje doet denken aan de muziek van De Jeugd van Tegenwoordig. Maar dan met een Rotterdamse touch en de 'niet lullen maar poetsen'-powerrr.

Waarom de Likt?

De Likt is jong, eigenzinnig, talentvol en heeft een ijzersterke live-reputatie + dedicated fanbase. Ze zijn een beetje gek, maar stelen overal de show en weten zich in korte tijd razend populair te maken. Kortom, ideale ingrediënten voor een goede 3FM Serious Talent.

Voor wie is de Likt?

Mensen die gek zijn op Nederlandse hiphop kunnen helemaal kun ei kwijt bij De Likt. Het trio omschrijft hun muziek als "futuristische funk". Check hieronder hoe dat klinkt:

Ster advertentie
Ster advertentie