3FM nieuws
BNNVARA

Spanning voor de nieuwe maître van First Dates: "Ik krijg er kriebels van in mijn buik"

  1. Nieuwschevron right
  2. Spanning voor de nieuwe maître van First Dates: "Ik krijg er kriebels van in mijn buik"

Vanavond opent voor de tiende keer het First Dates restaurant. Dé plek waar singles uit het hele land op zoek gaan naar ware liefde! Er is dit seizoen alleen wel iets anders. De singles worden niet meer opgevangen door Sergio Vyent. Sander spreekt in de ochtendshow met de nieuwe maître van First Dates: Denice Dent!

Spannend en ongemakkelijk

“Het is een eerste ontmoeting zowel voor hen als voor mij. Ik vind het ook spannend”, vertelt Denice over hoe ze het tot nu toe vindt. “Ik zie de spanning en ongemakkelijkheid bij de mensen verschijnen.” Denice vertelt dat ze de ongemakkelijkheid op dates enorm herkent, ondanks dat ze zelf niet zoveel ervaring heeft: “Ik ben meer van de oude stempel. Gewoon iemand tegenkomen en een praatje maken.”

Sander vraagt zich af waarom Denice hier graag aan mee wilde doen “Ik krijg er kriebels van in mijn buik, het is het onverwachte, het is de feel-good factor.” Het bijzondere vindt ze ook dat iedereen er heen komt met dezelfde reden. Namelijk, het willen hebben van plezier. “Iedereen komt met een brede glimlach binnen en heeft er gewoon zin in!”

Sander hoopt dat diezelfde glimlach ook op zijn en iedereen hun gezicht staat wanneer ze vanavond om 19:25u naar de eerste aflevering kijken van het nieuwe seizoen op NPO3. Hij vraagt ook of ze alvast een tipje van de sluier kan geven over wat we gaan zien dit seizoen. Denice heeft daar een kort antwoord over: "Mij."

Bekijk het gesprek met Denice Dent hier terug:

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie