3FM nieuws

Selah Sue krijgt advies van Prince

  1. Nieuwschevron right
  2. Selah Sue krijgt advies van Prince

De Belgische zangeres heeft een nieuwe single én krijgt advies van Prince himself.

Het gaat Selah Sue voor de wind. In zowel Nederland als België scoort haar muziek erg goed. Ze maakt niet alleen nummers met Cee Lo Green en J. Cole, maar is ook nog eens de support act van Prince. Onlangs kwam haar nieuwe single 'Crazy Sufferin' Style' uit.

Selah Sue support act van Prince

In een interview met Rolling Stone vertelt Selah Sue dat ze lekker aan het niksen was en toen opeens de telefoon ging. "Prince wants you to do a support act". En zo geschiedde.

Na afloop van het concert hebben Prince en de zangeres een half uurtje met elkaar gesproken. "He saw my show as well and he predicted me a great future". Ze vroeg hem of ze beter gitaar zou moeten leren spelen. Daar antwoordde hij op: "No. I can see you breathe music, so you should keep on breathing the music." "It was pretty amazing to hear it from Prince", aldus Selah. Bekijk het hele gesprek hieronder.

Selah Sue - 'Crazy Sufferin' Style'

In april 2012 kwam Selah's nieuwe single 'Crazy Sufferin' Style' uit. De beelden in de videoclip voor dit nummer zijn afkomstig van optredens uit Parijs en Lille. Het nummer staat ook op het debuutalbum Selah Sue. Van dit album kwamen eerder de singles 'Raggamuffin' en 'Crazy Vibes' uit. Bekijk 'Crazy Sufferin' Style' hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie