3FM nieuws

The Indien staat met hun nieuwste single 'Be Yours' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. The Indien staat met hun nieuwste single 'Be Yours' in de 3FM Live Box

'VoorAan' is de plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Olivier en Jamie helpen je iedere maandag t/m donderdag op 3FM tussen 22:00 en 01:00 uur met het kennismaken van de nieuwste releases en grootste beloftes. Zo ook aan The Indien. Het duo Rianne Walther en Casper Talsma speelt met invloeden uit het verleden, maar maken er levendige popsongs van.

Video niet beschikbaar

Romantiek

Naast dat Casper en Rianne een duo vormen in de muziek, vormen ze ook een duo in de liefde. Gelukkig werkt dit zonder problemen. Soms zitten ze samen op de bank te jammen, maar ook dan is Casper heel eerlijk. "Dat is heel belangrijk als je samen werkt." Dan komt er voor Rianne een reality check, maar dit is alleen maar goed.

Be Yours

Hun nieuwste single 'Be Yours' speelt zich af in de metaforische wachtkamer van een relatie, terwijl je uitzoekt welke richting je op wilt. Het enigszins dromerige thema geeft kleur aan het nummer en creëert een vrolijk gevoel. "Als het de theme song van een serie of films moest zijn, zou ik kiezen voor How To Lose A Guy In Ten Days," grapt Rianne. "Nee, ik denk dat het over een relatie zou moeten gaan waarbij het nog lastig is om een label op te plakken."

Ben jij benieuwd naar ‘Be Yours'? Check dan het optreden in de 3FM Live Box hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie