3FM nieuws

Nelly Furtado stelt albumrelease uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Nelly Furtado stelt albumrelease uit

De release van het nieuwe album van Nelly Furtado is uitgesteld. The Spirit Indestructible komt pas in september 2012.

WENN meldt dat het nieuwe album van Nelly Furtado niet zoals gepland in juni uitkomt. Ze heeft besloten om de release van The Spirit Indestrucible drie maanden op te schuiven.

The Spirit Indestructible in september uit

Een woordvoerder van Nelly vertelt in een statement dat de verschuiving van de releasedatum te maken heeft met de promotieschema's van de zangeres in de VS en de rest van de wereld.

"Nelly Furtado has decided to move the release date of her new album, The Spirit Indestructible, to accommodate both U.S. and international promotion schedules through the summer. The album is now scheduled for release on September 18."

Concurrentie van Bieber

WENN merkt ook op dat Nelly op de oorspronkelijke datum flink wat concurrentie had kunnen verwachten van de eveneens Canadese artiest Justin Bieber. De populaire tienerster komt volgende maand met zijn nieuwe album genaamd Believe.

Nelly's Big Hoops

Hoewel het album later komt, heeft ze wel vast een voorproefje uitgebracht. Het door Rodney "Darkchild" Jerkins geproduceerde 'Big Hoops (Bigger The Better)' is de eerste single van het album.

Ster advertentie
Ster advertentie