3FM nieuws

Sadnecessary van Milky Chance is 3FM Album van de Week

  1. Nieuwschevron right
  2. Sadnecessary van Milky Chance is 3FM Album van de Week

Het debuutalbum van het Duitse duo Milky Chance is 3FM Album van de Week. Benieuwd waar hitsingle 'Stolen Dance' over gaat? Clemens en Philipp vertellen het!

Foto: Hans-Peter van Velthoven

Singer-songwriter Clemens Rehbein en DJ en producer Philipp Dausch uit het Duitse stadje Kassel scoorden een hit met 'Stolen Dance'. De track is afkomstig van hun debuutalbum Sadnecessary, dat ze in oktober 2013 uitbrachten. Beluister de plaat onderaan het bericht.

>> Win Album van de Week: Sadnecessary

'Stolen Dance'

'Stolen Dance' is een van de bekendste tracks van het album. Het duo bracht het liedje in april 2013 uit via hun eigen muzieklabel Lichtdicht. In o.a. Oostenrijk en Zwitserland werd het al vrij snel een nummer 1-hit. Iets later hoorden we het nummer ook in Nederland steeds vaker op de radio voorbijkomen.

In onderstaand interview vertellen Clemens en Philipp over 'Stolen Dance'. "It describes the feeling that you miss a person that you really want to spend time with. That you love, but you can't. So yeah, a little sad about that, but also happy," aldus Clemens.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Milky Chance op Lowlands

In augustus werd Milky Chance uitgenodigd om te spelen op Lowlands. Daar verraste Domien ze in de studio met een multi platina-plaat voor 'Stolen Dance'.

Sadnecessary

Het album Sadnecessary bevat meer catchy songs. Zo zijn de tracks 'Flashed Junk Mind', 'Down By The River' en 'Sweet Sun' ook zeer aangenaam. Check het hele album hieronder, en kies zelf jouw favoriet.

Beluister 3FM Album van de Week Sadnecessary via Spotify

Ster advertentie
Ster advertentie