3FM nieuws

Highlights laatste dag Pinkpop 2014

  1. Nieuwschevron right
  2. Highlights laatste dag Pinkpop 2014

Metal monday! De mainstage stond in het teken van scheurende gitaren, de rest bracht genoeg variatie en de dag werd met noodweer afgesloten. Wij presenteren: de meest memorabele momenten van de laatste dag Pinkpop.

Het was op het einde wel even schrikken met het noodweer, maar buiten flinke onweersklappen en een doorweekte outfit liep het met een sisser af. Het noodweer verliet Landgraaf weer en Metallica kon dag 3 en daarmee Pinkpop 2014 afsluiten. De meest memorabele momenten op een rij.

Alle foto's van de Pinkpopmaandag

Rolletje na rolletje ging vol bij fotografen Hans-Peter van Velthoven, Bullet-Ray van Olphen en Ben Houdijk. Al die foto's van de derde dag vind je hieronder in een mooie slideshow.

Zie je geen fotoslide op je mobiel? Klik dan hier voor de albums.

Jett Rebel live met Larry Graham

Giel Beelen leek het een tijdje geleden wel een leuk idee om Jett Rebel op het podium te zetten met zijn held Larry Graham. Flink wat heen en weer bellen met managements en Jan Smeets, maar het is gelukt! Wat een energie en plezier op het podium! We hebben dit bijzondere moment samengevat voor je.

>> Jett Rebel en Larry Graham schitteren op de 3FM Stage

Noodweer over Landgraaf

De avond stond in het teken van het noodweer dat over Landgraaf trok. Schrikken was het wel, maar gelukkig liep het allemaal met een sisser (wel een grote sisser) af.

>> Check de berichtgeving rondom de storm

Stromae: je t'aime

Paul van Haver trok bijna het complete Pinkpoppubliek naar zich toe op maandagmiddag. Daarna maakte hij ook nog een babbeltje in de 3FM-studio. Altijd leuk.

>> Alles over Stromae op Pinkpop

Metallica na het noodweer

Het had wat voeten in de modder (want van aarde was niet veel sprake meer na dat noodweer), maar dan kreeg je wel Metallica in optima forma. Wat een weergaloze band!

>> Lees alles over Metallica op Pinkpop

Alle highlights uit de uitzending

Vanaf de ochtend stond de 3FM-studio al te draaien op het festivalterrein. Er is nogal wat gebeurd en we hebben de leukste fragmenten van het hele weekend voor je losgeknipt.

>> Beluister alle hoogtepunten uit de uitzending

Check de 3 On Stage-sessies

In de inmiddels roemruchte container op het festivalterrein stonden weer hele toffe acts, hele toffe intieme concerten weg te geven. 3 On Stage heeft het allemaal verzameld op hun site.

>> Check 3 On Stage op Pinkpop

3VOOR12 vanaf Pinkpop

Onze collegae van de VPRO doen ook verslag van het festival met 3VOOR12. Verslagen van optredens, video's van performances en exclusieve content vind je allemaal op hun site.

>> Bekijk al het Pinkpopgeweld bij 3VOOR12

De grunten uit Landgraaf

Dus ondanks de schrik van de storm een mooie dag. Volgend jaar weer? De gruntjes uit Landgraaf!!!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie