3FM nieuws

Beyoncé woensdag 15 mei wel in Sportpaleis

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé woensdag 15 mei wel in Sportpaleis

Beyoncé heeft het concert dat ze dinsdag (14 mei) in het Sportpaleis in Antwerpen zou geven afgezegd. Het concert op woensdag 15 mei 2013 gaat wel door.

UPDATE: Het tweede geplande concert van Beyoncé in het Antwerpse Sportpaleis, op woensdag 15 mei 2013, gaat wel door. Dat staat vermeld op de website van de zaal. Meer nieuws over het uitgestelde concert volgt later vandaag (15 mei) .

14 mei 2013: Het concert van Beyonce in Antwerpen gaat niet door. Beyonce heeft het concert afgezegd op advies van haar dokter. Of de show van morgen (15 mei) doorgaat is nog onduidelijk melde de organisatie op de site van Het Sportpaleis:

"Beyoncé has been advised by her doctors to rest as a result of dehydration and exhaustion and will not be able to perform in Antwerp, Belgium tonight. She is awaiting word from her doctors before making a decision on the second Belgium date scheduled for May 15."

Beyonce zwanger?

Door het afzeggen van dit concert zwellen de geruchten dat Beyonce zwanger is van een tweede kindje ook weer aan. Samen met man Jay-Z heeft ze al een 16 maanden oud dochtertje, Blue Ivy.

Beyoncé biedt excuses aan

De zangeres vindt het heel vervelend dat ze het concert heeft moesten cancellen. In een handgeschreven brief op haar website, biedt ze haar excuses aan haar Belgische fans aan. Ze belooft dat ze het zo snel mogelijk komt goedmaken.

Ster advertentie
Ster advertentie