3FM nieuws

Politie stopt het fileoptreden van Brainpower

  1. Nieuwschevron right
  2. Politie stopt het fileoptreden van Brainpower

Brainpower deed donderdagochtend live het nummer 'Hing, Hing, Hing' op de vluchtstrook van de A1 tot hij werd gestopt door de politie.

De Amsterdamse rapper reed donderdagochtend de A1 op om live op te treden tussen de weggebruikers die op dat moment in de file stonden.

Politie stopt Brainpower

Rond half negen verscheen Brainpower in de rode 3FM-bus op de vluchtstrook om zijn rap 'Hing, Hing, Hing' voor te dragen. Het optreden was live te horen in de ochtendshow van Giel. Na één nummer werd Brainpower van de vluchtstrook geplukt door de politie.

Brainpower vormt gevaar op de weg

De weggebruikers die in de file stonden, waren natuurlijk nieuwsgierig naar het optreden. Sommige automobilisten wilde zelfs uitstappen om met Brainpower op de foto te kunnen. De actie was volgens de politie te gevaarlijk. Check de beelden hieronder.

Brainpower in de studio bij Giel

Voordat Brainpower de file in reed, zat hij in de studio bij Giel. Ze spraken over zijn internationale carrière in de Verenigde Staten en Giel mocht een stukje laten horen van een nummer dat Brainpower dinsdagochtend (18 september) had opgenomen. Check de beelden hieronder.

Chech hier de foto's van Brainpower in de file

Ster advertentie
Ster advertentie