3FM nieuws

Danny Vera live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Danny Vera live bij Giel

Danny Vera stond donderdagmorgen 24 mei bij Giel op De Speelplaats te rocken.

Danny Vera, de Nederlandse singer/songwriter die een mix tussen Ilse DeLange en Chris Isaak speelde donderdagmorgen zijn nieuwe single 'Find Me' bij Giel.

Danny Vera in het kort

Begin 2003 verschijnt de eerste single 'My Confession'. Het is de voorloper van het debuutalbum For The Light Of Your Eyes. In 2009 wordt zijn 'Headin 'For The City' een hitje, wanneer het gebruikt wordt in een reclame voor een frisdrankmerk. Danny Vera vormt al een aantal jaren de vaste muzikale begeleiding van het programma Voetbal International en VI Oranje (RTL). In 2011 schrijft hij voor de Tour De France spin-off show Tour Du Jour het nummer 'Tomorrow Will Be Mine'.

Hiieehaa, country Danny Vera!

Van de singer/songwriter mag je zijn muziek country noemen, daar heeft Danny als liefhebber van het genre geen moeite mee, maar de lading dekken doet het volgens hem niet. Zijn palet omvat ook rockabilly en eigentijdse middle of the road muziek.

Nieuwe single 'Find Me' Danny Vera live

Danny Vera bracht zijn nieuwe single 'Find Me' in april 2012 uit. Het nummer is opgenomen en geproduceerd in Zweden, door het Macho Psycho productieteam. Deze heren werkten al eerder met Pink, Justin Timberlake, Sting, Kelly Rowland en Ilse DeLange. En zo klinkt de single live bij Giel!

Danny Vera covert 'Next To Me'

Blue Jeans stond toch echt niet in de Mega Top 50, dus Danny moest last-minute nog een andere cover kiezen. En wat maakte hij briljante versie van 'Next To Me' op de Speelplaats!

Danny Vera zingt Rob Stenders wakker

Danny Vera hielp Giel een paar maanden geleden om een jarige Rob Stenders wakker te maken. Razende Reporter Lex stond samen met Danny Vera voor het huis van Stenders en toen het wakker zingen niet lukte werd het grove geschut ingezet. De megafoon werd uit de tas gepakt en het alarm werd aangezet...

>> Check de beelden van Danny Vera die Rob Stenders wakker zingt

Je hoort Danny vera live bij Giel op donderdag 24 mei tussen 6.00 en 10.00 uur op 3FM.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie