3FM nieuws

Reportattoo

  1. Nieuwschevron right
  2. Reportattoo
What's Hot and Not. 3FM weet het altijd. Neptattoos zijn not en echte - vaak- hot. Lees hier de verhalen achter de tattoos.
Lopend in het zonnetje over het Pinkpopterrein zie je veel bloot. Dat is soms leuk en soms ook minder: soms is het smaakvol naakt, vaak niet. Maar wat vooral opvalt zijn de versierselen op het lichaam.
Zo last summer Geen tattoeages hebben, is blijkbaar erg 2008. Er is zelfs een meisje van 8 met twee staartjes gespot met een doodshoofd op haar arm. Even
naar gevraagd en wat bleek? Er staat een airbrush- tattoo shop op het terrein, waar je voor 5 euro een knoeperd van tattoo kan laten opspuiten die er na 2 tot 6 dagen weer afgaat. Op Pinkpop ben je dan wel the bomb. Jochgem vond het wel stoer en nam er één. Hij gooide er hoge ogen mee op het terrein.


The Real Thing

Dus het wemelt op Pinkpop van de neppe Airbrush tattoeages en dat vinden wij eigenlijk maar een desillusie. Als je een tatto wilt, doe het dan ook echt! Daarom zijn we op zoek gegaan naar the real thing, de echte tattoos. En die hebben we gevonden.


Farina Zie hier links Farina. Dit is echt de real thing. Een tattoo die het verloop van het leven symboliseert in bloemen. Het had nog al wat
voeten in de aarde om het te zetten, want ze vond niets geschikt. Ze wilde iets origineels. Uiteindelijk heeft ze deze zelf ontworpen. Niccce Farina, superstoer!


Tjeu

En hier rechts Tjeu, een echte dierenvriend: hij heeft alle honden die hij heeft en heeft gehad, dood en levend, op zijn lijf vereeuwigd: twee Dobermans en twee Ridgebacks. Het heeft in ieder geval een betekenis!


Marcel

En dan last but not least Marcel, de wandelende reclamezuil voor zijn eigen kroeg in Heerlen. En dat is zeker niet de enige tattoo die die heeft, wel de leukste.

Verder willen wij jullie mededelen dat 'tribals' echt niet meer kunnen. Heb je enig idee wat de nieuwe trend in tattoos moet worden?

Ster advertentie
Ster advertentie