3FM nieuws

Serious SOA test

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious SOA test
Op een festival als Pinkpop kan het gebeuren dat je het mooiste meisje ooit tegenkomt, of de meest sexy man ever. Maar die kunnen je nare cadeaus meegeven voor later...
Het zonnetje schijnt, de biertjes smaken goed en de muziek maakt misschien wel hitsig. Dit kan er wel eens tot leiden dat er het één en ander tussen de slaapzakken gebeurt op de camping. Trouwens, dat kan ook op een gewone dinsdagavond gebeuren. Zo gaat dat.

Condoom 'vergeten'

Dat weten de mensen van de GGD ook. En zij weten ook dat er wel eens wat fout kan gaan tijdens het heetst van de strijd: een gescheurde condoom, of het 'vergeten ' van het gebruik van een condoom tijdens de daad .


Serious SOA test

Daarom staat de GGD met een tof SOA busje op Pinkpop. Je kunt je daar laten testen. Een buisje bloed, een klein plasje of een monstertje; een kind kan de was doen. En binnen twee weken krijg je de uitslag thuis. Heb je wat? No worries, de remedie wordt voor je verzorgd. En vaak is dat niet meer dan een kuurtje!


Goede opkomst

Een medewerker van de GGD is blij met de opkomst: 'We hebben het hartstikke druk. Hele vriendengroepen komen langs.' Eigenlijk is het een verdieping van je vriendschap als je je samen laat testen.

En zijn de mensen zenuwachtig als ze de bus instappen? 'Hooguit voor het bloed prikken, voor de uitslag zijn de meesten niet bang.'


Test je!

Dus schroom niet en stap even naar binnen bij de GGD bus voor een Serious SOA test.

>> Ga naar de site van de GGD

Tja, zou jij bekennen dat je in het busje bent geweest? Zie hier Pinkpop bekentenissen:

Ster advertentie
Ster advertentie