3FM nieuws

Doe Maar in 2013 op tournee

  1. Nieuwschevron right
  2. Doe Maar in 2013 op tournee

Doe Maar is nog steeds razend populair. Goede reden dus om in 2013 een nieuwe tour te starten langs de Nederlandse steden.

Doe Maar heeft de smaak te pakken. De band had het tijdens de try-outs van de Symphonica in Rosso-concerten zo naar hun zin, dat ze in 2013 weer gaan optreden. De mannen starten op 11 januari met hun 'Glad IJs'-tour in Kerkrade.

Doe Maar treedt op 'Glad IJs'

Naast de inwoners van Kerkrade, kunnen de mensen in Utrecht, Enschede, Eindhoven en Groningen een optreden verwachten. In het tourschema is al rekening gehouden met eventuele extra optredens. De 'Glad IJs'-tour wordt afgesloten op 12 februari 2013 in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Doe Maar krijgt Edison Oeuvreprijs

Doe Maar werd dinsdagmiddag 9 oktober verrast toen ze tijdens het sounchecken in Paradiso Amsterdam een Edison Oeuvreprijs uitgereikt kregen! De band kreeg de prijs voor hun complete muzikale oeuvre.

>> Lees meer over Doe Maar krijgt Edison Oeuvreprijs

Doe Maar Symphonica in Rosso

Dit jaar is Doe Maar de hoofdact van de zevende Symphonica in Rosso-serie. De band speelt op 13, 17, 19 en 20 oktober 2012 met het symfonische orkest Guido's Orchestra. Ook Gers Pardoel, Frank Boeijen, Het Goede Doel, Erik Mesie (Toontje Lager) en Nol Havens (VOF De Kunst) zijn van de partij in het GelreDome in Arnhem.

Ster advertentie
Ster advertentie